Monday, September 28, 2009

Boleh tak?

Kalau tak nak balik jengka?
Boleh tak kalau nak stay je kat kajang and enjoy dengan semue makhluk di kajang?
Going back to Jengka was like the toughest decision I had to make.
With 'that' person I had to stuck with.

Pfffttt!
Semalam sebelum pegi pekeliling, lepak KLCC dulu.
Tengok orang-orang kat sane yang tak payah nak pikir berjauhan dari family dan tempat tinggal, membuatkan hati aku sangat jeles dengan mereke!
Bosannyeeee kat sini.
Nab and Wawa patot bersyukur sebab dapat tempat belajar yang super duper dekat dengan tempat tinggal.
Nab haruslah berhenti komplen tangge puncak alam macam batu caves la...
Haish!

Tak sabar nak tunggu cuti sem.
Kalau diberi pilihan, memang tak nak nye aku balik jengka ni.
Bukan sebab pedalaman ke hape, tapi sebab hati aku ni sakit sangat dengan sikap seseorang.

Boleh tak kalau kite ni jangan nak jadik klon orang lain?
Boleh tak kalau kite jangan nak ganggu hidup orang?
Memang tak boleh kalau hati kite ni penuh hasad dengki.

Pedulik hape aku.
As long as aku tak kacau hidup orang.



Sila Like, Kalau Suka =D

2 comments:

kakiakukebas said...

sape3 dan sape?

Super Shafiza said...

asal ain jek tanye sape.
huhu=p
u 1st!