Sunday, March 21, 2010

Two is better than one?

Ye ke? Tak,tak...
Arini genap ah umur aku jadik 20 tahun.+__+
Byebye no 1...Aku akan cube tabahkan hati dan dengar lagu two is better than one banyak2 kali.


Tengok si gemuk diatas.Rakus sangat nak potong kek sampai lilin yang ade 4 batang tu pun lupe nak tiup+__+...Ok,thanks to Robeq,nab and aten.



Surprise gak ahh..aku tau korang nak beli kek,tapi tyme kat seoul garden tak nampak pon kek.+__+ Tetibe staff seoul garden yang bawak kan kek tu...Pandai,pandai,pandai.
Terharu jap...


Oklaa...tu je...kalo nak tengok gambar banyak2,pegi ah facebook aku.Kalo rajin la...

Thanks for everything.


Sila Like, Kalau Suka =D

2 comments:

Atikah said...

Happy Belated Birthday :) *letak reminder kat phone*

.shashafifizaza. said...

lupe ye...hehehe