Sunday, June 5, 2011

Tahniah follower ke-100 =)

*Bayangkan ada bunga api memeriahkan majlis.

Wah dah lebih seminggu aku mencari follower ke-100. Yelah blog aku ni slow sket nak naik. Apa pun aku happy dengan bilangan follower sekarang dan overallnya aku happy dengan semuanya. Malas nak fikir sangat bilangan follwer, nanti buat diri sendiri stress. Anyway ;

Kotak Bulat
Tahniah Kotak Bulat. Maaf lah diri ini tidak mampu untuk bagi kereta BMW sebijik mahupun rumah banglo tepi tasik. Hanya special entry untuk anda sahaja yang mampu diriku bagi. Eceh ayat habes manis. Terima kasih sebab sudi follow blog sakai ni. Segan ler follower awak dah 455 (^__^).

Blog Kotak Bulat ni ada Shin Chan alolo comel~~ Dan blognya simple saja takda banyak widget so aku suka. Takdalah berat kan? Marilah kita sama-sama terjah dia. Terjah cara baik ye jangan terjah cara ganas. Aku tak ajar begitu. Hehe =)

Lagi sekali terima kasih ye awak. Nak sijil ke? Nanti kita boleh pergi print sijil. Lalalala~~ Hehe gurau je. Banyak plak hehe aku ni. Ok lah bai.
Sila Like, Kalau Suka =D

5 comments:

kotak bulat said...

wah~~ terharu~~~
1st time dpt nombr follower yg cantik! mekasih tau!

Shafiza said...

Welcome dear ;)

fyna said...

waaaa.....congrats...
da ramai da...
untung yg ke 100...



jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Shafiza said...

tak ramai mana pun. Tapi still ok ;)

hana sudradjat said...

WAH NAK BG SIJIL JUGAK KE?HAHAHA