Wednesday, December 16, 2009

For the first time.

Sebelom bace post ni sile bace bismillah banyak kali sebab anda mungkin termuntah darah bace ayat yang meng-upkan cik empunye blog.=p

Ish, malunyeee aku.Ni la kali pertame nak join contest kat blog.
Slame ni jadik katak bawah tudung saji je punye malu nak tegor bloggers a.k.a strangers kat blogspot ni.
Jadik silent reader je.
Tapi contest kali ni macam ok laa nak join lykeee why not nak join?
Pikir pnye pikir nak letak pixx ape.



Jengjengjengggg!!!!(*bayangkan sendirik bunyik suspen camne)



Omaigoddd!!! Anak sape neh wei? Siap atas buaian.This is me okay. Jangan tak percaye cik kak.
Credit to photographer iaitu anak buah saye,Puteri Izz Najihah yang berumur 11 tahun. Lokasi penggambaran,blakang umah gue.And lagik skali the buaian also dibuat oleh anak buah saye merangkap photograper bersame 3 askar beliau.

Ouh, brani mencoba ghupenye saye.Harap menang la eh, tapi tak menang pun it's okay. At least mencube.(*haha,sedapkan hati sendiri.)

Sila Like, Kalau Suka =D

2 comments:

Rara said...

hai =)) why tak ada shoutbox?

:(((

kameraX said...

ure invited!
new contest at

http://kameraxburuk.blogspot.com/2009/12/giveaway.html