Wednesday, December 30, 2009

Nabaten.

Holiday aku bertambah rock sebab korang.And aten, thanks sebab ajak aku pegi melake.And nab, lain kali kite pegi lagi times square bawak jeruk banyak2 tau sebab ko en pening ari tu.Kesian ko tak dapat naik roller coster 2 kali cam aku.Pastu ko terpakse berehat cam orang tue kat food court cosmo world semase aku,aten ngan azam pegi maen bumper car.Melepas ko nab nak langgar warge emas si azam tu.

Lepasni sume dah masok blaja balik.And ok fine,aten dapat tukar puncak alam same dengan nab.Tapi jangan plak korang buang aku dari idop korang nanti takde sape nak ajak aku buat keje gile(ditujukan buat aten) and takde sape dah nak webcam cam orang tak betol(ditujukan buat nab).

Two days i spend with you guys was totally AMAZING.Buat sleepover and tido pukul 5 pagi semate2 mengumpat.Haha=))

Karaoke kat music box yang buat aten jadik gile kuase kejap.Aku jeles sebab die amek alih microphone tapi takpe, bak kate aten kawan gaduh kejap je.Tapi bff gadoh manje je ok.(*aku tambah sendiri ayat yang akhir tu)

And aten pesan kat azam kalo nak beli selipar beli la corak lain2.Adehla, kalo ingat balik mesty aku gelak.

Nanti aku update gambar pegi melake.

Ilouphyounabaten.

Sila Like, Kalau Suka =D

1 comment:

atenrox said...

haha aku conquer mikrofon ke??
tak sedar pun
ahak3