Saturday, February 13, 2010

Going Down.


Kite mulekan entry hari ini dengan bismillah...
Tarik nafas dan lepas=)



Ok dah, jangan lebeh2 nanti tak pasal2 korang kentot kat sini.

Aku nak cite sketlaa...Bukan sket tapi banyak la.
Tapi no offense k?
Aku just nak luahkan ape yang terbuku kat hati ni.
Bukan nak carik gado ke ape.

Ni pasal dinner yang akan di handle pade sem ni.
Fine ah, aku tau korang pun dah start bosan dengar aku membebel pasal dinner en.
Tapi takpe, lepas ni aku dah malas nak masuk campur even aku ni penolong pengarah program dinner.
Kau kan banyak back up, back up besar lak tu!
Banyak gile orang nak tolong kau sampai kan kitorang yang SEPATOTNYE handle dinner kali ni di booo layan jep.

Aku sumpah dah give up nak slow talk dengan kau, cakap lembut2 hape kejadahnye.
Sebelom start sem ni lagi, aku dah sumpah kat diri aku yang aku tak nak gadoh dengan kau.
Aku gile semangat nak handle dinner sampaikan blom bukak sem lagi aku dah pikir pelbagai idea.
Tup tap tup tap jadik camni.

Kau buat keputusan langsung tak discuss ngan kitorang merangkap EXCO TERTINGGI dinner.
Budak part 2 tu gak kau layannnnn!
Bile aku nak cakap sket, kau tinggikan suare kat aku suh dengar cakap kau.
Tapi sampai bile kau sukati jek nak tengking aku depan budak2 ni?
Kau ingat kau sorang jek ade perasaan?
Kau menyampah dengan aku? Dendam?
Budak2 kite lagi sejuta kali menyampah la dengan kau!
Banyak komplen tentang kau dari diorang, tapi aku diamkan jek.

Ye ah.
Kau kan ade back up besar.
Presiden dengan penasihat sume kamceng gile babi dengan kau.
Kitorang ni sekadar angin yang bertiup sepoi2 bahase. Berlalu dan buat tak endah je en.

Fine ah.
Lepas je meeting malam rabu lepas, aku dah janji dengan diri aku.
Aku takkan amek tau dah pasal dinner.
Sukati kau la nak buat ape.
Aku datang dinner pun untuk makan jek.
Ape lagi kau tak puas hati dengan aku meh ah cakap depan!
Jangan tau nak balas care lain.

Banyak bende dah weh aku sabar jek.
Ape bende jadik langsung tak nak inform.
Kitorang ni bodoh2 la buat itu ini.
Rupenye kau dah ade agenda tersendiri.
Dahla, aku tak sanggup nak malukan diri aku.

Mase awal sem, ade 3 keutamaan.
Blaja, dinner ngan taekwondo.
Sekarang, dah jadik due.
Blaja ngan taekwondo.
I've kick dinner event from my priority list!

Manusie yang berkenaan yang bace entry ni, jangan nak kutuk ke ape.
Nak amek tindakan kejadah sume.
Kalo korang tau ape jadik, camne si mamat tu menengking je kejenye.
Sape tak sakit weh?
Takde sape leh lawan die, cukup ah dengar suare die dah buat sume sakit telinge sakit kepale.

To that person, good luck in managing dinner yourself.
Aku dah tak nak amek port!

Fuhh... lepas beban.


Sila Like, Kalau Suka =D

2 comments:

Atikah said...

Hopefully org yg dimaksudkan doesn't have anything to do with me hehe. Kesian kt korg. Dpt junior mcm junior kte obviously doesn't help. For what it's worth (walaupun x dpt tlg ringankan beban nk organize dinner), part 3 > part 2 pd pendapat part 4 :D

.shashafifizaza. said...

naahhh.
xde kene mengene dgn org yg awk kenal.
bdk kelas kite gak.
pengarah dinner.
care ckp ngan kite cam nak ajak gadoh.