Tuesday, February 9, 2010

Rase nak jeee aku lompat dari tingkat 1.



Bukak tingkap bilik, panjat tingkap pastu dah terjun.
Huhu=))
Bukan mati pun laaa tingkat 1 je pun.
Aku dah rase nak give up handle dinner.
Macam kelibut, ribut taufan.
Everything's out of hand.
Knape tyme senior sem lepas takde pun camni?

Tapi kalo aku resign, nampak sangat aku lemah enn.
Mane bleh kate pun aku black belt!
Binatang riang2 pun takot ni. Malu sir aku nak ngaku aku penah menuntut ilmu taekwondo dengan die.
Eh eh, tolong sket ye.
Budak laki pun takot riang2 tau!
Sape yang nak tau ape tu riang2, ia seekor serangge yang bermusim di uitm pahang.
Slalu kaco orang dan kejar orang dengan bunyik yang menakotkan.

Haish!
keluar tajuk.
ape2 pun, aku tetap tension.
Jangan kacau aku!

Sila Like, Kalau Suka =D

2 comments:

ijad said...

cantik blog...

.shashafifizaza. said...

tq tq.
biase jek.
xde ah special sangat.