Thursday, October 14, 2010

Projek Internet Programming.

Mari mari mari.
Jangan segan dan malu untuk klik Projek Internet Programming aku.
Simple je.Biaselaaa...budak baru blaja kalau salah tolong tunjukkan.
Lepasni, aku nak cube design blog aku sendiri.
Hosting untuk projek IP aku ni aku gune free web hosting je.
Gune webs.com lebih senang berbanding gune 000webs. Kire bergune la ni aku bagitau korang kan?
Manelaaa tau korang kene gak wat projek IP.

Ok dah. Jangan kutuk website aku kang aku emo aku murke baru korang tau.Heh ;p
Sila Like, Kalau Suka =D

7 comments:

miss fabola said...

hahaha..aku part 3 dip dah wat projek ni tau..kikiki..

nice job babe!!

CMA said...

nice :)

ronnie said...

bagos2..lawa2..nnt ajar akak lak..hahaha..teruja nie..

.shashafifizaza. said...

aten : best gak wat bende ni.nnt nak try apply kat blog.

CMA : thanks ;)

Kak Anum : bleh sangat kak anum...Nanti kite ajar ek.

hibari said...

kak fiza.
nnt bole jd tutor sye.
~nice
:P

hibari said...

owh kak fiza. ni sarah yer.
jgn x knl pulak

Shafiza said...

sarah : biase je ni...hehe..tau la sarah sbb hibari. ;)