Saturday, January 8, 2011

Kalau anda ade seorang Bff macamni....


Ok mule dengan status ni.


Lepas tu berterusan begini.


Kemudian begini jadinye. Rupenye motif die nak suh aku cakap aku sayang die je. Punyela ugut aku macam-macam. Bleh plak kan nak suh aku tulis besar lagi? Ape kau ingat facebook tu bleh resize ke saiz font die wahai Cik Belnabel.


Dan akhirnye ade rancangan jahat nak kenekan orang lain. Haha siap plan nak bawak laptop keluar bagai. Rancangan jahat yang tegar la kire ni.

BTW Nab sengal ;

- Tempat duduk belakang memang dah kene pakai seatbelt ok? Kang kene tahan dengan pak polisi baru tau.
- Aku mane ade slalu tutup pagar umah aku macam yang kau gembar gemburkan tu. Aritu je aku tersalah langkah.
- Kalau aku buat pasal kau memang sampai 4 pages comment pon belom tentu abes!

Haha anyway she's the bestest friend ever la. Tahap kesengalan die sejak-sejak dah jadik nurse ni makin meningkat. Aku sarankan doktor tempat die praktikal ni silela bekalkan nurse anda ni dengan ubat penenang sket.

Dan aku kesiankan patients kat spital tempat die praktikal.


Bakal Nurse.

Sila Like, Kalau Suka =D

4 comments:

AyinAyob said...

aku gelak guling guling bhaii! hahaha. bongok nab! hahaha. sengal duh! weyh weyh. lawa blog! suke suke. i loikeee.!

AyinAyob said...

kalau aku. takut aku kalau nurse yang nak jage aku macam ni. saikotikk! hahaha.

Shafiza said...

Haha...die tu sengal... Nnt ready la kalo die kenekan ko plak....

thanks ;)

miss fabola said...

haha ade ati nak kne kan aku..aku block korang b4 korang kne kan aku..hehe..