Monday, March 21, 2011

Gua dah boleh mengundi.

Tengok tarikh cepat. Hahahaha aku dah berumur 21 tahun dan legal untuk masuk disko. Eceh gila kau nak masuk disko. Dah boleh mengundi, dah boleh kahwin ehem! Hahahaha =.=''

Dan malam tadi kena prank dengan kawan-kawan kakiBLOGGER. Weh sumpah aku terkejut tau tak? Mana tak nya. Aku tengah study untuk kuiz network. Study la sangat kan padahal laptop depan mata. Tapi takpa. Kita anggap saja aku sangat rajin study. Skali Zoul Yazix PM aku kat FB. Dengan nada serius beliau mengatakan dekat KB ada 2,3 orang annoying dengan aku. Pehhh time tu jantung aku dah dupdadupdap macam ada orang nak masuk minang. Aku dah fikir sapa plak yang annoying dengan aku ni? Macam-macam nama keluar dalam kepala otak. Yang paling tak boleh blahnya, Zoul cakap admin dah bincang nak remove aku kejap dari KB.

Pehhh..like what the??? Aku dah mula tutup buku and fokus kat Zoul. Apa aku dah buat sampai orang annoying dengan aku? Tapi memang ah aku annoying sikit kat KB bahahaha~~ Tapi aku agak touching lah time tu so macam redha je bila aku tengok kat home FB aku dah takda group KB. Sobs :'(

Plus bila Shukri Salim wall aku benda ni ;



Lagilah aku cuak. Dah apsal plak ni kan? Shuk dahla lama tak online tiba-tiba wall aku macam ni.


Hoi benda ntah korang cakap ni. Aku dah cuak gila tau tak? Skali tepat 12 PM, tepatlah kot aku tak tengok jam sangat sebab kawan-kawan aku pun dah mula berkumpul kat bilik aku. Rupanya prank sahaja. Terbaik lah korang. Ini bukan lakonan tapi aku memang cuak sebab KB dah jadi cam sebahagian hidup aku.

Anyway thanks sebab bagi aku kenangan dalam birthday aku yang ke-21 ni. Takkan lupa sampai bila-bila. ;)


 



 

Lots of love from me to kakiBLOGGER. Thanks to ; Melly, Anis Aisyah, Aien Najib, Zoul, Shuk, Yaya, Chuck La Costa, Nina, Lavender and all. Sorry kalau tak mention tapi aku yakin aku dah sebut semua. ;)

And thanks kat BFF aku yang sangat manis. Auuuww manis ke? Haha...


BFF Nab.

BFF Ateh.
BFF Aten.
BFF Robeq. 

Oh dan to Nina Syakira sebab buat post untuk aku kat blog dia. Hoi terharu gila first time orang buat post untuk aku :')

 Jom pegi blog dia. Dia adalah salah seorang kawan kat KB. Thanks for being my friend and sangat seronok dapat kenal dengan kau. ;)

Overall, yang paling atas dalam hati aku tentunya mama and ayah aku. Terima kasih sebab melahirkan dan menjaga Shafiz dari hari pertama lahir dekat dunia ni and sampailah sekarang. Dah 21 tahun. ;)

And to the love of my life, Haidi Anuar. Terima kasih B atas segala-galanya.;)

To those yang wish dekat FB, thanks a lot guys. Sangat-sangat menghargai.

Alhamdulillah... Semoga aku panjang umur dan selalu berjaya dalam hidup. Terima kasih sekali lagi atas doa kalian. Eceh kalian tu macam sayur kailan plak. Ok bai.
Sila Like, Kalau Suka =D

10 comments:

~Anis Aisyah~ said...

nak adiaaaaaaah~!!!

Shafiza said...

Haha anis..aku ke yang kena bagi hadiah =.=''

hakeem kira said...

haha tak tau lak dorang uat ko sampai camtu . ingatkan just remove dr group je

Shafiza said...

sbb tu aku cuak.haha =.=''

tp lg better dari baling telur n tepung.

meLLy! said...

hahaha. happy birthday sayangggg. :D jom g disko!!

SHUKRI SALIM said...

tahniah pija. dah blh masuk disko. jangan nangis dalam disko sbb kene prank dah lah. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA!!!!!!!!

lavender harum wangi said...

eleh, kalau kau kat dpn mata jangan harap nak lepas dari telur and tepung~ kah kah kah :D

Shafiza said...

MELLY : jom melly..agagaga~ kau tak cukup umur lagi.

Shafiza said...

SHUK : haha...sengal... =.=''

Shafiza said...

LAVENDER : hui...selamat takda depan mata korang.