Saturday, December 17, 2011

Sahabat,jangan pernah lupakan.

Assalamualaikum. Hai semua. Harini entry agak touching lah. Rasanya jarang-jarang aku up entry untuk insan-insan yang bernama sahabat. Mereka terlampau istimewa. Dah macam adik-beradik pun ada. Apa orang kata, air dicincang takkan putus kan? Macam itulah kami. Walau sehebat mana cabaran, walau seteruk mana kami bergaduh, in the end kami PASTI akan baik semula. Money can't buy our friendship.

Them. Who stay by my side for almost 5 years.
Fatiha, kawan sejak dari sekolah rendah.
Sebenarnya kami ni memang sejak dari sekolah rendah sekolah yang sama. And some of them, sejak dari tadika yang sama. Tapi tak pernah rapat cuma start form 4 saja kami mula rapat. Sampailah sekarang. We have been through so many things together and they know my ups and downs.

Kawan-kawanku semua (Aten,Nab,Robeq and Tieha) *nama mengikut turutan abjad k* ;

Aku tau sekarang masing-masing ada life sendiri, kawan baru, kawan universiti, kawan modelling, kawan kerja and macam-macam kawan lagilah. And we hardly have time to spent with each other. But pelisss, jangan lupakan aku ok? Aku rindu korang selalu tapi still, aku kena faham korang busy. Dan please once again, don't ever ever be a stranger kalau lalu sebelah langgar bahu je. Agak-agak nak rasa aku drive silalah mesej aku ok? HAHAHA =.="

I LOVE YOU MY BABES.

Aten gendut, Happy 21st birthday. Paling tinggi tapi birthday paling last.
Sahabat baru. Happy birthday on 30th november. <3
Yang kat atas ni sahabat baru aku. Baru tak baru jugak lah. Just berkenalan dalam pesbuk (*BUKAN cintamukabuku aku lesing kang). Sangat baik dan kelakar. Macam biasalah, sebab kekangan masa dan masing-masing busy kadang-kala lama tak beramah mesra but trust me Melly, aku tak pernah lupakan kau.

Last but not least sahabat ;

Forgive me if I ever hurt you. Forgive me if I ever forget about you. Forgive me if there are promises I can't keep. You are my only true friends. Sobs :')

Nah lagu special untuk korang.


True friends will go to the ends of the earth,
Till they find the thigns you need,
Friends hang on through the ups and the downs,
Cause they've got someone to believe in. <3

Ok dah. How about your true friend readers? Have you got one? Better find one ok. Till then, goodbye and Assalamualaikum.

Sila Like, Kalau Suka =D

3 comments:

meLLy! said...

ah terharunyaaaaa :') terima kasih sahabat. teharu terharu. haibeyuuuu <3

GadisKechil said...

aku nangis shiall ~

Shafiza said...

Muaahhh untuk dua-dua orang kat atas ni <3

Hehehe =)