Tuesday, July 27, 2010

Ape yang dirindui?

Sangat-sangat lega bile dah sedar dah sebulan berlalu dan tinggal 2 bulan lagi untuk aku bertahan.
Well,kalau aku duduk termenung or before tido mesti kene amek feel nak tido en.
Aku akan bayangkan ape yang aku rindui sangat-sangat tentang Haidi.

Bab Makan.Inilah yang paling ketare dan sebab die badan aku naek.Mane tak nye,kalo kuar dating,makan aku tak pernah terabai.Kalo aku nak makan ape-ape,die mesti akan belikan.Yang paling aku ingat,mase aku keje tyme cuti semester dulu.
Aku keje malam,abes kul 10 camtu.Before aku masuk keje,die mesej tanye dah makan ke blum.Aku cakapla belum and tengah lapar.Bile dah pukul 10 je,die datang and bawak makanan nasi putih,telur dadar and daging masak merah.Exactly my favourite.=) And aku tak mintak pon die beli makanan.Sangat sweet...

Kalo nak merepek,aku and Haidi memang team yang paling kuat merepek.Bukaklah topik ape-ape pon,pasti die layan.Haha~

Die memang tak romantik,tapi skali die romantik,memang aku cair jatoh cinta wat kali kedue ah dengan die.

Banyak sebenarnye aku rindu pasal die.Seba die antara teman aku yang paling rapat.=)

Dan,antare kate-kate die yang paling aku ingat ialah...

"Kalau dah kawen nanti and dah tue,biarlah sayang yang pergi dulu.Kalau B pergi dulu,nanti sayang sunyi.Biarlah B yang sunyi."

Oh,sweet.Tersentuh hati seorang perempuan.
Sila Like, Kalau Suka =D

2 comments:

miss fabola said...

azam tak pnh pun ckp cmtu kat aku..
huhu...

.shashafifizaza. said...

ngee..suh ah die ckp.