Thursday, September 23, 2010

Fatin Fabola yang sweet.

Skali dalam seumur idop aku je ok aku nak kate kau sweet.Haha ;p
Sebab...

"sabar la tau.nanti cuti kite akan bykkan aktiviti.Barula ko x rase boring sgt k? Jgn peduli ape org sebok nak cakap.Kalo ade ape nk story text je kat aku,msti aku reply k? aja aja fighting!! "

Komen kau kat entry aku sebelom ni buat aku terharu nanges sampai tak tido malam.Ececeh~ Blahla,aku nyenyak je kot tido malam.Cuti nanti kite pegi amek lesen ok? Harus jadik sebab dah brape sem plan still tak amek-amek pastu slalu nyusahkan Nab suh drive pegi mane-mane.Ko dahla taknak naek komuter, gile gedik kau.Hehe ;p

Malas nak tepek gambar ko kat blog aku nanti page jadik berat nak loading pon 2 hari baru abes loading.Hehehe ;)

Sayang ko lebeyh.
And sayang semue orang lebeyh jugak.
Sila Like, Kalau Suka =D

7 comments:

ayn ayob said...

hoi hoi!! auk ndak jugak sweet swett neyh
hahaha
awat dah lame tak update??

.shashafifizaza. said...

haha~
nnt...
aku xde internet sgt kat sini nak update.
aku syg sume kwn2 aku=)

fatieha said...

aku pon ksik aja aja fighting :/

miss fabola said...

hahaha..entry ni mcetus kan kontroversi..nnt mesti robeq n tieha anta surat layang kat aku..haha..

.shashafifizaza. said...

mmg aku sj nak suh diorang bagi surat layang kat ko. ;p

miss fabola said...

ko tau raye tu aku dpt kad raye tapi tak tau sape bg..die tulis name budak baik..pastu ucapan die mintak maaf atas ksilapan lalu..org tu mesti ade byk wat salah dgn aku kan??ate sape la die gamak ny ye??

.shashafifizaza. said...

haha~tak ikhlas gile nak mintak maap gaye gitu.