Thursday, December 16, 2010

Pujaan Hati Terbaru.

Hai dah lamenyee tak update. (?) Haha padahal baru semalam hapdet. Nampak sangat aku banyak mase terluang dan saje membazir ruang dalam blog dengan cerite takde manfaat. Takpela.. asalkan aku leh asah bakat menulis aku. Haha takde kene mengene.

Ok last two days aku sleepover kat umah my Bff Aten. Tujuan sleepover adelah untuk memantapkan diri kitorang dalam menghadapi test komputer untuk driving. Cukup skema tak ayat aku? Lepasni leh daftar masok rancangan clever! kat channel brape ntah. Don't play-play ok...Kitorang punye sleepover bermanfaat tau. Bukan stakat gosip dan omongan kosong (?) padahal memang tu pon yang kitorang buat sambil-sambil tu.

Sape sini kipas-susah-mati korean artists? Mesti ramai kan? Last sem aku duk ngan junior aku, memang die jenis kipas-susah-mati korean artists okaayyy... Tapi aku berjaye halang diri ini dari terjebak dengan artis korea. HAHA 0_0

Tapi semue itu tak lame... Bile aku sleepover kat umah Aten, die telah berjaye menarik diri aku ke kancah maksiat (?) oh tak tak... Die berjaye buat aku suke kat artis korea.

Dan dalam pade minat-minat tu, sorang je yang aku siyes sangkot.

Weeewwiittt~ Awak cute la. And lagi satu suare awak jantan gile ok? Saye suke dengar awak rapping. Maaf la, saye mane reti speaking korea. Kalau saye reti speaking korea dah lame saye ngorat awak tapi memang slalunye kalau orang-orang hot ni memang LANGSUNG takde jodoh dengan saye. Saye pasrah, saye pasrah. (*_*)

Anyway T.O.P, slamat jadi orang ke-4 dalam list lelaki hot saye. 4? Kenape tetibe 4 plak cik shafiza? Nombor 1 mestila Haidi en gile kau kalo nombor 1 orang lain. Nombor 2 Fahrin Ahmad dan No 3 plak Aaron Aziz. Ok thumbs up T.O.P !
Sila Like, Kalau Suka =D

4 comments:

hibari said...

adakah top akan merasa bangga apabila menjadi org ke 4 dlm carta hits lelaki top akak? ahaha

Shafiza said...

TOP kate tak kesah...
Siap ckp lagi saranghae ;)

hibari said...

akak ckp bhse korea ke TOP ckp bhse melayu?

humm..kalau cm tu tahniah la ye. hoho

Shafiza said...

Akak ckp bm,die ckp korea...haha ;p