Wednesday, February 9, 2011

Pengasas Facebook Buta Warne?

Mark Zuckerberg bute warne? Siyes ke? Sape yang tak tau lagi tuh meh la sep sep tom tom dengan aku. Aku baru tau sabtu lepas.


Sekarang korang dah tau kan kenape facebook tu ade kaler biru and putih je sebagai background kaler? Mark hanye dapat tengok kaler biru dengan sempurne. Kaler lain cam merah dengan hijo die tak dapat tengok.


Alah...Bute warne pon tapi tetap hebat. Kaye dah sekarang kire kalau kau bute warne pon takde sape kesah. Tengok ah sekarang, sape je yang takde facebook? Anak buah aku yang 8 tahun tu pon dah mule gune facebook walaupun die buat status, die sendiri komen, die sendiri gak yang like. Takpe maksu tetap love u =.='


Hai Mark. Arini saye pakai baju kaler merah. Mesti awak tak nampak kan? Haha =.='
Sila Like, Kalau Suka =D

2 comments:

Budak Giler Cadbury said...

nak jugak ngorat si mark ni :) kaya aku hahaha

Shafiza said...

Bleh gak ngorat. Kene pakai baju kaler biru 24 jam.