Saturday, February 12, 2011

Tolong Aku.

Kenapa kenapa kenapa aku TAK BOLEH bukak FACEBOOK?
Page loading bagai nak rak yang keluar entah apa je. Sobs sedih :'(

Klik gambar untuk lihat dengan lebih dekat lagi kecacatan facebook aku.

Cacat cacat cacat cacat!
Masalah broadband aku ke? Sebab guna streamyx ok je siap boleh main farmville lagi. T__T
Tapi memang tak ah nak guna streamyx nanti boleh menyumbang kepada pergaduhan. Mana tak nye, sampai 3,4 orang berebut nak guna.
Semalam aku boleh lagi berlagak sebab ada broadband. Konon laju ah ni tak yah berebut lagi.
Lepak kat kakiBLOGGER sampai kul 3 pagi. Hah time pukul 3 tu ah facebook aku trus jadi bengong. Mungkin dia dah bosan kot aku asyik ngadap dia je.

Urghhh~
Saya nak kembali bermesra alam kat kakiBLOGGER. Tolong!!!
Sila Like, Kalau Suka =D

4 comments:

Chuck said...

sometimes memang cam tu. sebab maybe berat fb tuh broadband dah tak dapat tampung. tunggu lama skit n dia akan jadi ok. :)

Shafiza said...

Baik lah chuck.
Akan ku sabar. Thanks ;)

hakeem kira said...

tu sebab bb slow . dia lambat load

Shafiza said...

Tapi bukak blog laju je?
Benda lain laju je kalau fb trus jadi page cacat camtu.