Wednesday, May 25, 2011

Gembira adalah nama tengah aku.

Assalamualaikum..... Ye apsal tajuk berbunyi sungguh cacat? Kalau dalam bahasa jawanya "Happy is my middle name." Lebih kurang gitula. Apsal plak happy tu nama tengah kau? Ada ke kau nama tengah? Takda KOT. Nama tengah tu pun aku tak tau macam mana. Ok jangan gelakkan aku. Nak tau kenapa aku sangat happy? Tak nak tau? Ala...nak jugak bagitau (*ala-ala gedik.Pengsan.) Sebab ini ;

Drum rolls gedegang gedegang.....(*bunyik gendang)

Aku copy paste result orang lain.
Haha..tak ah. Tu result aku lettew. *Malu*

Kat facebook penuh news feed dengan kawan-kawan aku yang ucap terima kasih kat lecturer, yang happy nya. Semua cakap pasal result. Anyway, uitm macam mempermainkan perasaan aku tau. Aku tido awal semalam semata-mata nak bangun awal pagi ni. Katanya result keluar pukul 9 pagi. Dalam kul 1 pagi macamtu, kawan aku mesej tanya result. Dah trus aku bangun and on laptop. Tapi berbaloi =)

Anyway, kan aku slalu berharap nak 4 Flat. Tapi tak dapat ouh sedih sekian terima kasih. Sem ni terbaik la. Kawan-kawan aku yang 8 orang tu, stakat ni 6 orang dah dapat Dekan. Lagi 2 orang tak tau cerita.

"Today is an appreciatian day. Let's just appreciate yourslef, your parents for taking care of you and for their prayers, your lecturers that taught you and their prayers towards you and your friends for helping and supporting each other. Congrats for all who gets their result today. Whatever the pointer is, you have done your best. ♥" (Shafiza,2011) 


Ok yang atas ni status aku di facebook. Walau apapun pointer korang dapat, korang dah cuba yang terbaik. Kalau result tak ok, banyak lagi masa dan peluang untuk korang tebus balik. Ok =) Assalamualaikum.
Sila Like, Kalau Suka =D

8 comments:

Valenvenge said...

wah!!!hebat!!!
congrat kak!!!

shiema sufian said...

waaaah. congrates :) amik cos ape yea?

superBAD said...

tahniah..

Shafiza said...

Adam : thanks ;) sem 5 ni la peluang untuk score abes-abesan.

Shiema : amek kos sains komputer ;)

Shafiza said...

Bad : thanks ;)

cik MAIZATUL said...

fiza..tahniah..tercapai jgk cita2 hg..aku pun syukur sgt2 wei result sem ni makin naik..aku kena usaha lebih lgi..hg jd idola aku yer...hehe

Atikah said...

Yay! :) Straight As. Congrats, Shafiza :D

Shafiza said...

Mai : Bagus2..tahniah =) Truskan usahe..ade lagi 2 sem so byk lg peluang hang... =)


Atikah : Thanks =) Akhirnyeee..hehe...