Thursday, August 25, 2011

Iphone 4 untuk harijadi Haidi.

Assalamualaikum. Oh banyak betul yang jadi sampai aku penat nak cerita semua. Takpalah, kita skip semua benda dan tumpukan dekat hari yang special harini buat seseorang yang dah pun menambahkan 1 tahun lagi ke umurnya.

Hero Hindustan kegemaran saya <3
Ini entry khas untuk lelaki kesayangan yang dah pun berumur 22 tahun pada harini. Ish dulu kita kenal awak umur awak baru 19 tahun, masa tu hingus awak meleleh lagi tau. Pakai suar pun sampai dada, baju butang sampai leher and rambut sikat tengah. Kah kah kah... Takdalah. Kita kenal awak sebab siku gemuk awak tu kena kat dahi kita yang comel ni. Sampai hati awak kan? T__T

Pejam celik,pejam celik awak dah 22 tahun dah. Awak dah menjadi lelaki dewasa yang tegas dan berhemah err mungkin sebab awak polis sebab tu awak mengamalkan motto adil,tegas dan berhemah(?). Kita ni bukan mak awak nak nasihat lebih-lebih cuma kita harap awak dapat bezakan baik dan buruk dalam hidup awak.

Start tahun lepas kita dah tak dapat nak celebrate birthday awak macam selalu kita buat, tiup-tiup kek, makan besar (selalu awak lah yang belanja walaupun tu birthday awak. Maklumlah, kita ni miskin. Sobs).

Status semalam.
Memanglah niat di hati nak buat rakaman syok sendiri sambil nyanyi lagu eppi besday. Tapi malam tadi gua try test dulu dalam bilik, lepastu tengok balik, diri gua sendiri rasa nak mintak break dengan diri sendiri. Jadi, no videos singing happy birthday tapi nantilah aku call dia dan nyanyi. Malu tau i sebab suara ni dahlah macam katak. Eceh padahal selalu pegi karaoke bersama takda plak kesah suara katak ke naga ke. Hehehehe <3

Sebab awek awak ni seorang yang 'kaya-raya', nah Iphone 4 untuk kita berdua. Walaupun harini birthday awak, beli henset kena couple-couple barulah nampak sweet gitu.



Seperti biasa, orang yang hitam kena amek henset kaler itam dan  orang yang putih kena amek henset kaler putih. Dan, Haidi awak hitam jadi faham-fahamlah ye. Anyway kita mampu bagi gambar jelah, kan kita dah kata kita 'kaya-raya'. =p

Akhir kata :

Selamat Harijadi yang ke-22 dan semoga panjang umur, murah rezeki, happy selalu, amalan kebaikan bertambah dan bla bla bla bla... Sayang cintakan B <3

Assalamualaikum.

Sila Like, Kalau Suka =D

2 comments:

meLLy! said...

youuuuuuuuuuuu sweet lahhhhh !! :D nak iphone jugakkkkkkkkkk

Shafiza said...

Haha..nak jugak ke? Tunggu birthday you tau. ngeh ngeh ngeh.